Modrić napušta Real? / Osvojio Zlatnu loptu pa će dobiti 'nogu'? Španjolski mediji pišu o Modrićevom odlasku iz Reala

Image
Foto: Diario SPORT/Twitter

Predsjednik 'Kraljevskog kluba' svim silama želi obnoviti momčad

5.12.2018.
11:55
Diario SPORT/Twitter
VOYO logo

Luki Modriću ostale su još dvije godine u Real Madridu, a nakon primanja Zlatne lopte kazao je kako se nada da će u Realu ostati još koju godinu dulje.

"Pokazuju mi da sam im drag pa bih se volio umiroviti u Realu. Moja obitelj uživa ondje, pa i ja želim nastaviti uživati u tom velikom klubu”, kazao je Modrić španjolskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, samo dan kasnije, španjolski El Confidencial objavio je vijest da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez spreman prodati hrvatskog reprezentativca. Navode da nije jedini na njegovoj listi te da navodno Isco i Gareth Bale ne ispunjuju Perezova očekivanja. Zbog toga, pišu, postoji mogućnost da će Modrić, Isco i Bale napustiti "Kraljevski klub".

Tvrde i kako unatoč činjenici da većina igrača ima dugoročne ugovore i visoke otkupne klauzule u klubu su ih spremni staviti na tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perez se ne boji donošenja teških odluka, a njegov je cilj obnoviti momčad. Od igrača kojima bi mogao pokazati izlazna vrata je Modrić, za kojeg je zainteresiran milanski Inter. Razmatra se i prodaja igrača poput Garetha Balea, koji nisu ispunili očekivanja. Velšanina još uvijek jako cijene u Engleskoj”, navodi katalonski Sport pozivajući se na El Confidencial.

Dodaju da je među igračima koje bi klub mogao prodati i Isco, čija je otkupna klauzula 700 milijuna eura. Ona je postavljena kako bi odbila potencijalne kupce, ali nedavne svađe s trenerom Santiagom Solarijem jer nije započeo niti jedan susret od kad je postao trener, mogle bi označiti njegov kraj boravka na madridskom Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo