RAZAPELI MODRIĆA: / Ovih dana u modi je tko će bolje i više 'pljunuti' prema Luki; no jedna objava totalno ga uništava i sve objašnjava

Image
Foto: AFP

Navijači i mediji razapeli su Luku kao rijetko kad prije

30.10.2018.
18:16
AFP
VOYO logo

Svakom tko prati nogomet jasno je da Luka Modrić nije na onoj svojoj igračkoj razini, koja ga je dovela do MVP-a SP-a u Rusiji i nagrade "The Best" u izboru FIFA-e. Kapetan Vatrenih nakon nastupa na Mundijalu i svog puta do povijesnog finala u najdražem dresu, onom Hrvatske, nije se imao vremena odmoriti.

POTRES U TALIJANSKOM NOGOMETU: Čovjek koji je vratio Juve u vrh prelazi u redove rivala, sa sobom želi Modrića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao bez svoje magije

Počela je La Liga, prerano je započelo novo Uefino natjecanje "Liga Nacija", tu je i Liga prvaka i hrvatski čarobnjak ostao je bez svoje magije. Vidjelo se to i prošle nedjelje u El Clasicu protiv Barcelone na Camp Nou, kad se savršeno dobro uklopio u sivilo Los Blancosa, koji su potopljeni s 5-1.

Navijači i mediji razapeli su Luku kao rijetko kad prije, tvrde da je njegovo vrijeme prošlo, kako je ono najbolje već dao od sebe. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže

Posljednjih dana na društvenim mrežama valjda je u modi tko će bolje i više "pljunuti" prema Luki, ocrniti ga, našaliti se na račun njegovih slabijih partija. Sve se to za našeg kapetana događa u vrijeme "kampanje" za "Ballon d'Or", Zlatnu loptu uglednog "France Footballa", godišnju nogometnu nagradu koja se dodijeljuje nogometašu za kojeg se smatra da se pokazao najboljim u prethodnoj kalendarskoj godini, a koja je na rasporedu 3. prosinca u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić kandidat za Zlatnu loptu

Radi se o nacijenjenijoj nogometnoj individualnoj nagradi za koju ove godine konkurira i Luka Modrić. Međutim, sve je više onih, dobili smo dojam surfajući bespućima društvenih mreža, koji smatraju kako Luka nije zavrijedio uzeti i tu prestižnu nagradu.

"Kako netko uopće može reći da Luka Modrić treba biti sljedeći pobjednik Zlatne lopte, pa kako lud možeš biti uopće i pomisliti tako nešto?! Hello! Mi ovdje govorimo o najboljem igraču na svijetu. Messi se još nije umirovio, Messi izgleda i igra bolje nego itko", napisao je jedan nogometni fan referirajući se na upis legendarnog engleskog nogometaša, koji smatra kako bi Zlatnu loptu trebao osvojiti, iz La Lige, Messi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za one koji non stop govore o Zlatnoj lopti i Luki Modriću, želim samo kazati da ste svi vi licemjeri koji smatrate kako je kampanja za najboljeg počela u lipnju. Dok Ronaldo nosi Juventus na svojim ramenima, drugi su nestali", mišljenje je jednog fana Cristiana Ronalda na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ajmo France Footbal, daj nagradu Messiju i dokaži svoj kredibilitet'

"Zadnji put kad smo provjeravao, Luka Modrić je ispustio svoju šansu. Ajmo France Footbal, ovo je tvoja šansa, daj nagradu Messiju i dokaži svoj kredibilitet", napisao je jedan očito fan Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na navedeno se nadovezao i ovaj komentar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, ne vjerujem da je Luka Modrić zaslužio Zlatnu loptu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za neke je Luka tek četvrti izbor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojke su neumoljive na štetu kapetana Vatrenih

Brojke su egzaktne, a kao takve neumoljive su na štetu kapetana Vatrenih. Upravo zbog toga je na udaru dijela nogometnih fanova koji su naviknuli gledati Luku na uvijek visokom niovu, onom nepogrešivom, onom na kojem diktira utakmicu, tempo igre, igru svoje momčadi...

U međuvremenu, upis je osvježen i Modrić je sad na 5 poraza uz dva remija, bez gola i asistencije na svom kontu. Pa se neki navijači sprdaju na račun toga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"The Best, kažeš", poruka je koja sve govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će osvojiti Zlatnu loptu France Footballa?

Pitanje koje zanima nogometni svijet je tko će osvojiti Zlatnu loptu France Footballa? Hoće li kapetan Vatrenih Luka Modrić nakon UEFA-ine i FIFA-ine nagrada za najboljeg u Europi i svijetu osvojiti i Zlatnu loptu te tako i službeno prekinuti desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda? Sad kad igra ovako loše, odmah se javila navijačka "struja" bliska Messiju i Ronaldu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi vode jednosmjernu kampanju oko Zlatne lopte

Francuzi, naravno, vode jednosmjernu kampanju oko Zlatne lopte. Njihovi nogometaši, posebno iz reprezentacije i tamošnji mediji smatraju kako osvajač Zlatne Lopte mora biti netko iz redova svjetskog prvaka.

Antoine Griezmann smatra kako svjetski prvak mora imati i osvajača Ballon d’Ora, a priključio mu se i Paul Pogba koji je poručio kako osvajač treba biti netko od njegovih suigrača iz trolista Griezmann, Mbappé ili Varane. Za nagradu “France Footballa” konkurira 30 igrača, među nominiranima su još dva Hrvata. To su Ivan Rakitić i Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi vas u našoj anketi pitamo: "Je li Luka Modrić zaslužio Zlatnu loptu nakon pada kvalitete svoje igre nakon SP-a?

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo