OVO JE DOKAZ, MODRIĆA U REALU OBOŽAVAJU: / Kapetan Vatrenih uživa poseban status, Ronaldu navijači više baš i ne vjeruju

Image
Foto: AFP

Čitatelji Marce odlučuju tko je vrijedan Realovog dresa

26.1.2018.
9:05
AFP
VOYO logo

Duboka je kriza u Reala, a koliko duboka najbolje pokazuje pogled na ljestvicu španjolskog prvenstva u kojem baš ta madridska momčad brani u prošloj sezoni stečen naslov. Trenutačno za takvo što imaju šanse koje se svode tek na teoriju, nalaze se na četvrtom mjestu ljestvice La Lige na kojem, uz odigranu utakmicu manje, njihov zaostatak za vodećom Barcelonom iznosi nevjerojatnih 19 bodova.

Španjolska Marca, sportski dnevnik koji najveći dio svojeg prostora daje upravo Real Madridu, dao je na svojim internetskim stranicama mogućnost navijačima da svojim glasovima kažu tko bi u momčadi trebao ostati, a tko to svojim igrama ne zaslužuje. Neki su rezultati, kad je u pitanju momčad koja se ovog tjedna oprostila od natjecanja u Kupu kralja, upravo iznenađujući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ima najveći postotak

Nakon više od 3500 glasova, a glasa se za svakog igrača ponaosob, može se zaključiti da navijači kluba najmanje zamjeraju/najviše su zadovoljni onime što on na travnjaku pokazuje - Luka Modrić. Naime, čak 89 posto onih koji su se izjasnili da bi voljeli da kapetan hrvatske reprezentacije ostane u klubu a to povjerenje izraženo postotkom najveće je u cijeloj momčadi Reala.

U 'pozitivi' je i drugi hrvatski veznjak kluba Mateo Kovačić premda se njegove igre u posljednje vrijeme itekako kritiziraju. Za njegov ostanak glasovalo je 57 posto onih koji su se izjasnili u anketi, što je, primjerice, samo jedan posto manje u odnosu na ono što glasači smatraju kada je u pitanju najveća zvijezda kluba Cristiano Ronaldo. Nadalje, da oni odlučuju Karim Benzema već bi odavno pakirao kofere, dobio je tek 19 posto glasova za ostanak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo