POZNATI STRANI PORTAL SJETIO SE NIKE KRANJČARA: / Zbog jednog poteza iz prošlosti završio u društvu Zlatana, Ronalda i ostalih

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bio je to transfer koji je šokirao hrvatski sportsku javnost

30.6.2020.
14:46
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Poznati američki portal Business Insider objavio je tekst o dvadeset nogometaša koji su napustili svoj klub kako bi zaigrali za najveće rivale. Na popisu se našao i bivši hrvatski reprezentativac NikoKranjčar.

“Prelazak u suparnički klub u svijetu nogometa se doživljava kao izdaja. Vjerujte nam kada kažemo da ti njihovi potezi nisu dobro primljeni”, naglašava u uvodu spomenuti portal, a onda niže imena poput Gonzala Higuaina (Juventus/Napoli), Roberta Baggia (Fiorentina/Juventus/Milan/Inter Milan), Johana Cruyffa (Ajax/Feyenoord), Luisa Figa (Barcelona/Real Madrid), Ronalda (Barcelona/Real Madrid, Inter Milan/ Milan), Zlatan Ibrahimović (Juventus/Inter Milan/AC Milan) .... A evo što su napisali za Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina će pamtiti Niku Kranjčara po tome što je bio jedan od najomiljenijih igrača Harryja Redknappa. Prije nego što je s njim bio u Portsmouthu, Tottenhamu i QPR-u, Kranjčar je bio zlatni dečko hrvatskog nogometa. Veći dio svoje rane karijere proveo je u zagrebačkom Dinamu, a kasnije je postao najmlađi kapetan klub, sa samo 17 godina. Međutim, nakon neslaganja oko plaća u sezoni 2004/05 iznenada je prešao u suparnički klub Hajduk iz Splita”, pišu i podsjećaju na njegovu izjavu az The Glasgow Times u kojem se prisjetio svog prvog gostovanja na

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimiru u dresu novog kluba.

“Bacali su baklje na mene i nisam mogao čuti svoje misli kada bih imao loptu”, rekao je svojevremeno Kranjčar i dodao kako su baklje proletjele nekoliko centimetara od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo