ŠPANJOLCI OTKRILI NEPOZNAT DETALJ: / 'Olmo je trebao otići, novac nije bio problem, sve je propalo zbog jedne druge stvari'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najbolji igrač Dinama vjerojatno igra zadnju sezonu za klub iz Maksimirske 128

24.10.2019.
22:04
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon briljantne predstave u Harkivu DaniOlmo još se jednom našao pod povećalom nogometne javnosti diljem Europe. Španjolski novinar Alberto Pereiro pojasnio je nakon utakmice sa Šahtarom zašto su ljetos engleski velikani Arsenal i Tottenham odustali od dovođenja najveće zvijezde Dinama.

Bili zainteresirani

"Dinamo je tražio 40 milijuna eura. Arsenal je bio zainteresiran, ali im se onda ukazala prilika da dovedu Danije Ceballosa na posudbu što su na kraju i napravili. Tottenham je također bio zainteresiran, ali je odjednom Giovani Lo Celso postao dostupan. Olmo im nikada nije bio prva opcija", rekao je Pereiro za radio Onda Cero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.10.2019., OSK Metalist Stadion, Harkiv, Ukrajina - UEFA Liga prvaka, skupina C, 3. kolo, FC Shakhtar Donetsk - GNK Dinamo. Dani Olmo Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Španjolac je stigao na Maksimir 2014. iz Barcelone. Rizik mu se isplatio te je postao zvijezda i igrač kojeg žele brojni velikani U 114 utakmica za Modre zabio je 32 gola i namjestio ih još 26.

Ove godine je osim u dresu Dinama oduševio i nastupima za mladu reprezentaciju i pitanje je dana kada će ga Robert Moreno priključiti A reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo