Objavljeni podaci koji će Modrića baciti u trans!

18.5.2012.
13:12
VOYO logo

Štoviše, britanski portal The Sport Review ga je nazvao najboljim veznjakom engleske prve lige nakon što je Opta, po završetku sezone, objavila konačne statističke podatke svih igrača.

Modrić kotira jako visoko u tri najvažnije stavke za jednog veznog igrača kojem je zadatak biti 'motor' momčadi. Kada govorimo o stvaranju prilika za pogodak, Modrić se nalazi na visokom trećem mjestu s 96 stvorenih šansi za svoje suigrače. Vodeći u toj kategoriji su David Silva (Manchester City) sa 104, odnosno Juan Mata (Chelsea) sa 102 stvorene prilike za pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, spomenutog dvojca nema ni u Top 10 kada govorimo o točnim dodavanjima, a hrvatski reprezentativac je u toj kategoriji na sjajnom drugom mjestu s 2.534 točnih dodavanja. Pobjednik ove rubrike je iznenađujuće igrač Swanseaja Ashley Williams s točno 60 dodavanja više od Modrića. I za kraj, tu je kategorija preciznih ubacivanja odnosno postotak istih. Modrić se nalazi na četvrtom mjestu s malo manje od 40 posto točnosti ubacivanja, dok ovu kategoriju predvodi Norwichev igrač David Fox s 41,3 postotnom preciznošću ubacivanja. Ni u ovoj kategoriji se Mata i Silva ni ne spominju.

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo