[VIDEO] REAL I BARCELONA VEĆ RATUJU ZBOG NJEGA: / Pojavilo se novo brazilsko čudo od djeteta. Kaka: 'Ne uspoređujte ga sa mnom'

Image
Foto: Instagram

Njegove vještine dobro bi došle i Kataloncima i Madriđanima

31.3.2020.
9:58
Instagram
VOYO logo

Poznavatelji i pratitelji brazilskog nogometa jamačno su već čuli za talentiranog veznjaka Sao Paula, Igora Gomesa, ali realno, on je u Europi i dalje nepoznanica. Ovog zanimljivog 21-godišnjaka već naveliko uspoređuju s legendarnim Kakom, a katalonski Sport tvrdi kako ga već love Barcelona i Real Madrid.

Mladi Gomes taman je zakoračio u godine kada obično mladi Brazilci kreću prema Europi, a njegove vještine dobro bi došle i Kataloncima i Madriđanima. Igor igra na poziciji ofenzivnog veznog, a kao i Kaku, krasi ga sjajna završnica iz drugog plana kao i sjajne razigravačke sposobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomes je u Sao Paulo stigao prije dvije godine, a od tada je skupio 44 nastupa i trenutno vrijedi šest i pol milijuna eura, ali otići će jamačno za puno veću svotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaka je također komentirao Gomesa, ali je naglasio kako ga ne bi trebali uspoređivati s njim jer će mu to nabiti nepotreban pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo