'Za četiri godine bit će jednako dobar kao Messi'

Brazilska nogometna zvijezda Neymar mogao bi odbiti odlazak u Europu i nastaviti svoj razvoj u Santosu , uvjeren je predsjednik kluba Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro.

27.6.2011.
20:53
VOYO logo

Neymar je nedavno izjavio da bi bio sretan da ostane u Santosu, unatoč velikom interesu Real Madrida i Chelseaja, a predsjednik njegova kluba nada se da će ga zadržati do Svjetskog prvenstva 2014. godine, kojem je domaćin upravo Brazil.

"Znam da postoje mnoge primamljive ponude, ali ja sam razgovarao s Neymarom i on je fokusiran da postane najbolji igrač svijetu i to dok još igra u Brazilu", tvrdi Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor sa Santosom vrijedi mu do 2014. godine, a klub koji ga želi u svojim redovima trebao bi Brazilcima isplatiti oko 40 milijuna eura.

"Po isteku ugovora, on će imati 23 godine, igrat će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i može postati jedan od najvećih Brazilaca", zaključio je Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Listu onih koji smatraju da će Neymar uskoro biti jednako dobar kao i Lionel Messi upotpunio je brazilski reprezentativac iz 70-ih godine prošlog stoljeća Tostao.

"Neymar ima tehniku i vještine koje posjeduju samo najbolji igrači na svijetu. Siguran sam da će za četiri godine biti na istoj razini kao Messi", uvjeren je Tostao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106230025006 arti-201104070751006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo