POSTOJI I LISTA ČEKANJA / I ove godine održat će se malonogometni turnir u spomen na Oskara Kadrnku: Ekipe se skupile u rekordnom roku

Image
Foto: Pixsell

Ekipe se skupile u samo tri sata, neki su ostali na listi čekanja

23.8.2023.
13:39
Pixsell
VOYO logo

U lipnju 2018. godine Hrvatsku je zadesila strašna tragedija. Matija Capar, proslavljeni futsal igrač, a tada trener, te Oskar Kadrnka koji je imao 15 godina, poginuli su u prometnoj nesreći vraćajući se s malonogometnog turnira kasno u noći. Oskaru u čast, već treću godinu zaredom održava se malonogometni turnir u Gračanima koji traje od 24. do 27. kolovoza ove godine.

Image
NEVJEROJATNI PRIZORI NA ŠALATI: /

BBB se oprostili od svojih tragično preminulih junaka

Image
NEVJEROJATNI PRIZORI NA ŠALATI: /

BBB se oprostili od svojih tragično preminulih junaka

Nastupaju igrači rođeni 2002. godine ili mlađi, a cilj je okupiti mlade nogometaše i gledatelje, kao i zabaviti se i prisjetiti prerano preminulog prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Turnir ima poseban značaj za nas i našu zajednicu jer nas okuplja i održava sjećanje na Oskara, našeg dragog prijatelja. Želimo da ovaj turnir postane tradicija koja će svake godine okupiti sve one koji su voljeli Oskara i nogomet te tradicija koja će okupljati i zbližavati mlade ljude'',kazao je Marin Lukin, jedan od organizatora i nadodao:

''Valja istaknuti kako je zainteresiranost za ovaj događaj svake godine sve veća. Ove godine smo u samo tri sata skupili maksimalan broj ekipa, njih ukupno 32, a još desetak ekipa čeka na svoje mjesto. Kako raste zanimanje natjecatelja, tako raste i zanimanje gledatelja. Trebalo je na vrijeme ugrabiti svoju poziciju na tribini na prošlogodišnjem izdanju kako bi uspjeli ispratiti sve majstorije na terenu. Naime, ovo je događaj koji istinski okuplja sve generacije. Vjerujemo kako, među brojnim zagrebačkim seniorskim turnirima, ovaj turnir za mlade nade traži svoji mjesto među najboljima, što je i cilj od samog početka projekta.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, upravo su Matiji Caparu i Oskaru Kadrnki članovi Futsal Dinama posvetili prvi i povijesni naslov prvaka Hrvatske, a barjacima na kojima se nalaze upravo njih dvojica, mahali su Bad Blue Boysi.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo