ŠIRENJE KORONAVIRUSA ODGODILO NAJVEĆA NATJECANJA U GOLFU: / Pojavile su se informacije kako bi sve sada trebalo izgledati

Image
Foto: TNS / ddp USA / Profimedia

Major turnir koji je trebao biti prvi po originalnom rasporedu, legendarni Masters u klubu Augusta National, prebačen je iz travnja u vrlo kasni jesenski termin

6.4.2020.
18:53
TNS / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Pandemija COVID-19 potpuno je poremetila sportski kalendar u 2020., a ni golf nije izuzetak pa smo u ponedjeljak ostali bez jedinog europskog Majora, britanskog Open Championshipa, US Open je iz lipnja prebačen u rujan, a legendarni Masters u Augusti bit će odigran tek u studenome.

Ako će do ljeta pandemija izazvana novim koronavirusom biti zaustavljena, što se posebno odnosi na Sjedinjene Američke Države, kolovoz i rujan će postati najvažniji mjeseci za goldere u ovoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, od 6. do 9. kolovoza bi se najbolji svjetski golferi trebali boriti za naslov pobjednika PGA Championshipa, koji je originalno bio predviđen u svibanjskom terminu. Amerikanac Brooks Koepka će pokušati doći do trećeg uzastopnog naslova, a turnir će biti igran u Harding Parku u San Franciscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prebačen Masters

U samo tjedan dana rujna, na kraju ljeta i početku jeseni, trebali bismo saznati ime osvajača US Opena i vidjeti može li reprezentacija SAD-a iskoristiti prednost domaćeg terena i preoteti Europljanima Ryder Cup. US Open, koji je trebao biti igran u lipnju u Winged Foot klubu u saveznoj državi New York, na istom će mjestu biti odigran od 17. do 20. rujna. Od tamo će se reprezentativci SAD-a i Europe preseliti u Wisconsin, gdje će se u klubu Whistling Straits boriti za Ryder Cup.

Major turnir koji je trebao biti prvi po originalnom rasporedu, legendarni Masters u klubu Augusta National, prebačen je iz travnja u vrlo kasni jesenski termin od 9. do 15. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo