ŠOKANTNA ISPOVIJEST SNJEŽNE KRALJICE / 'To me mentalno slomilo. Vrištala sam tri sata kad sam pročitala što je rekao o meni'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Poslednje dvije godine osvojila je krunu i plašt Snježne kraljice

29.10.2021.
18:09
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Najbolja skijašica na svijetu, Slovakinja Petra Vlhova, otkrila je u autobiografiji zašto je raskinula suradnju s trenerom Liviom Magonijem, koji ju je doveo do vrha. Presudio je, navodno intervju radnog koji je Magoni na kraju sezone dao za Corriere della Sera.

“Petra neće više napredovati jer nema to u svojem DNK”, glasio je naslov teksta u kojem je Magoni među ostalim rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad je kritiziraš, ona spusti glavu i kaže to je tako, ali nije problem u njoj, nego u ljudima oko nje. Ako se zakačiš s Petrom, zakačiš se s cijelom obitelj. Petra je mogla više. Ako je usporedite sa skijaškim dijamantima poput Marte Bassino, Federice Brignone ili Sofije Goggije, Petra ima noge poput čelika. Možda hipertehnološkog čelika, ali ipak je to čelik.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se kasnije ispričao i poručio kako je sve izvučeno iz konteksta, povratka nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprije nisam shvaćala o čemu se radi. Prevela sam članak s talijanskog i cijelog ga pročitala. To me mentalno slomilo. Vrištala sam tri sata. Nisam mogla prestati. Na kraju sam nazvala brata i rekla mu da sam gotova s njim. Glasno sam psovala na telefon. Od tog trenutka sam ga mrzila. Uništio mi je svu radost osvajanja globusa", otkrila je u autobiografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo