UOČI WIMBLEDONA: / Britanci zbog Beckerove izjave optužili Đokovića za varanje

Image
Foto: AFP
28.6.2015.
19:54
AFP
VOYO logo

Tako je legenda svjetskog tenisa kazala:

"Mislim da postoji čvrsta veza između igrača i trenera. Postoje trenuci kada je samo jedan pogled dovoljan kako bi Novak dobio potvrdu da je ono što radi dobro. Naravno, imamo neke naše načine kojim šaljemo signale je li nešto loše. Na njemu je da to ispravi ", kazao je Becker i zagolicao maštu pojedinih britanskih medija koji su Đokovića optužili za varanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam Đoković je progovorio o tome na presici uoči početka Wimbledona i negirao sve optužbe.

'To nije varanje'

"Smatram da to nije varanje. Mislim da se to nikako ne može tako nazvati. Da, postoje posebni načini komunikacije između igrača i trenera. Kao što je i moj trener sam spomenuo postoji način na koji se gledamo, kako doživljavam njihove reakcije u loži, kako oni proživljavaju sve što se meni događa na terenu. To je nešto što ti daje samopouzdanje tijekom meča. Nema potrebe da mi govori gdje trebam servirati ili na koju stranu trebam odigrati. To se ne događa i to mi ne treba. Više je u pitanju ohrabrivanje, podrška koja je potrebna u tim trenucima", objasnio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako Đoković sutra započinje svoj nastup na Wimbledonu a protivnik mu je u prvom kolu ovog prestižnog turnira igra protiv Nijemca Philippa Kohlschreibera. Inače, Đoković je prvi nositelj turnira na kojem lovi svoj treći naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo