VELIKA ŽIVOTNA TRAGEDIJA NFL IGRAČA: / Odigrao fantastičnu utakmicu pa dirljivom fotografijom rasplakao čitavi sportski svijet

Image
Foto: AFP

Igrač NFL momčadi, San Francisco 49ersa, Marquise Goodwin, na društvenim je mrežama sa svojim navijačama podijelio nevjerojatno tužnu priču.

13.11.2017.
11:40
AFP
VOYO logo

Naime, Goodwin je na Instagramu objavio kako je zbog problema u trudnoći njegova žena prerano rodila i dojenče nažalost nije preživjelo. Sve se odigralo samo nekoliko sati prije utakmice na koju je shrvani wide receiver ipak otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim zahvaliti svima koji su molili za moju suprugu Morgan i mene kroz ovu trudnoću. Nažalost, izgubili smo dječaka zbog nekih komplikacija i prerano je rođen oko četiri sata ujutro. Iako smo povrijeđeni, zahvalan sam na iskustvu i zahvaljujem Bogu što me blagoslovio ovako hrabrom i odlučnom ženom kao Morgan. Bol (fizička, mentalna i emocionalna) koju je ona izdržala je nevjerojatna. Molite za obitelj Goodwin", napisao je u opisu ove dirljive fotografije igrač 49ersa.

A nevjerojatni Goodwin ne samo da se pojavio na utakmici nego je bio i jedan od boljih igrača na terenu te je svojim tocuhdownom nakon dodavanja od 83 yarde donio velike bodove za svoju momčad koja je ostvarila prvu pobjedu sezone protiv New York Giantsa (31-21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj touchdown Goodwin je doživio vrlo emotivno - kleknuo je i pomolio se gledajući prema nebu prije nego li su ga suigrači okružili i proslavili s njim ovaj tocuhdown koji je za njega imao nemjerljivu važnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo