KAUBOJI ZAVRŠILI DRUGI DIO PRIPREMA ZA EURO: / Priključuju se velike zvijezde, Červar objavio na koga računa

Image
Foto: Patrik STOLLARZ / AFP

Svi s popisa koji je službeno prijavljen EHF-u petog prosinca mogu biti naknadno pozvani

30.12.2019.
12:32
Patrik STOLLARZ / AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo, a treća faazas počinje u srijedu. Reprezentacija će se okupiti ispred zagrebačkog hotela Panorama i odmah krenuti na pripreme u Poreč.

Izbornik Kauboja Lino červar tijekom priprema nije imao sreće sa zdravstvenim stanjem igrača. Naime, ozlijedili su se Lovro Mihić i Fran Mileta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci se priključuju

U trećoj fazi priprema reprezentacija će biti kompletna jer se priključuje pet rukometaša iz Njemačke - Domagoj Duvnjak, Željko Musa, Marko Mamić, Marino Marić i Ivan Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar je objavio popis rukometaša za treći dio priprema, a na njemu nema Mate Šunjića, Ivana Vide, Marina Jelinića, Josipa Vekića, Ante Kuduza i Ante Gadže.

Svi mogu biti naknadno pozvani

Također, nema ni Nikole Grahovca koji koji je bio ispomoć na crti, a nije na popisu igrača koji su prijavljeni za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Svi ti igrači, ali i ostali s popisa 28 koji je službeno prijavljen EHF-u 05. prosinca, nastavljaju treninge u svojim klubovima i mogu biti pozvani u bilo kojem trenutku, ukoliko se za to ukaže potreba.", napominje se na stranici Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo