sutra u 15 sati! / Pozdravimo šampione! Za Čilića i društvo spreman veliki doček na Jelačićevom trgu!

Nema sumnje kako nas sutra u Zagrebu, nakon 16. srpnja i dočeka srebrnih 'Vatrenih' očekuje još jedna velika fešta

25.11.2018.
16:29
VOYO logo

Hrvatska je pobjednik Davis Cupa! Po drugi put u povijesti naši su tenisači na krovu svijeta zahvaljući pobjedi Marina Čilića 7-6 (3), 6-3, 6-3 koju je ostvario protiv Lucasa Pouillea, najbolje rangiranog francuskog tenisača u Lilleu, nakon dva sata i 19 minuta igre pred 25.000 gledatelja na stadionu Pierre Mauroy.

Toliko željena 'salatara', koja nam je bila tako blizu prije dvije godine u Zagrebu, tako se nakon dugih 13 godina čekanja vraća u Hrvatsku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je prvi i dosad svoj jedini Davis Cup naslov osvojila 2005. godine, kad je u finalu predvođena Ivanom Ljubičićem i Marijom Ančićem svladala Slovačku u Bratislavi rezultatom 3:2. 

A kako to s pobjednicima biva i kao što je to uostalom bilo i 2005. s Ljubičićem i društvom, i za Čilića, Ćorića, Krajana i ostale autore ovog povijesnog uspjeha  bit će organiziran veliki doček u Zagrebu. Avion s pobjednicima Davis Cupa slijeće u Zagreb u ponedjeljak u 14:20 sati! Krajana, Čilića, Ćorića i društvo dočekat će poseban autobus koji će ih prevesti do Jelačićevog trga, gdje bi trebali stići oko 15 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje kako nas sutra u Zagrebu, nakon 16. srpnja i dočeka srebrnih 'Vatrenih' očekuje još jedna velika fešta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo